Jennifer Garner

Nimi:
Jennifer Anne Garner

Ammatti:
Näyttelijä

Syntymäpäivä:
17. huhtikuuta 1972

Elämä:

Garner syntyi Houstonissa vuonna 1972. Hänen äitinsä on opettaja  ja isä insinööri . Garnerilla on kaksi siskoa, Melissa ja Susannah. Kolmivuotiaana Jennifer otti balettitunteja. Neljävuotiaana Garner perheineen muutti West Virginiaan n, jossa Garner asui aina lukion loppuun asti. Garner aloitti kemian opiskelut Denison-yliopistossa, mutta huomattuaan, että pitää enemmän näyttelemisestä kuin kemiasta, hän vaihtoi pääainettaan näyttelemiseen. Garner valmistui Denisonin yliopistosta vuonna 1994 ja ajatteli jatkavansa Yalen yliopistossa, mutta päätti koettaa onneaan teatterissa.

Garner vihittiin näyttelijä Scott Foleyn kanssa 19. lokakuuta 2000. Garner tapasi Foleyn Felicity-televisiosarjan kuvauksissa. Avioliitto päättyi kuitenkin eroon 30. maaliskuuta 2004. Foley sanoi, että ero johtui Garnerin kuuluisuudesta, mutta Garner taas kertoi eron olleen yksi Hollywood-tragedia. Tämän jälkeen Garner seurusteli Michael Vartanin kanssa noin vuoden verran. Vartan näytteli myös Alias-sarjassa.

Nykyisen aviomiehensä, näyttelijä Ben Affleckin kanssa Garner vihittiin 29. kesäkuuta 2005. Pariskunnan ensimmäinen lapsi syntyi 1. joulukuuta 2005 Los Angelesissa ja sai nimekseen Violet Anne Affleck. Affleck ja Garner tapasivat vuonna 2004, mutta salasivat suhteensa pitkään julkisuudelta.

Garner asuu tällä hetkellä sekä Santa Monicassa, Kaliforniassa että Cambridgessa, Massachusettsissa.